Apple представила нову лінійку смартфонів

iPhone-13-design_large

Apple представила нову лінійку смартфонів, яка отримала «непередбачувану» назву iPhone 13.

Базова модель iPhone 13 отримала модуль із подвійною камерою, об’єктиви якої тепер розташовані діагонально. Фронтальна вставка у верхній частині екрану, яка містить модулі датчику Face ID та камеру, стала меншою на 28%, а екран, за словами розробників – на 28% яскравішим. Смартфон доступний у п’яти кольорах.

А версії — iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max — у чотирьох кольорах.

Також новий процесор має забезпечувати вищу продуктивність пристрою. За словами розробників, в iPhone 13 використовуються алгоритми машинного навчання. Розмір матриці у моделі становить 6,1 дюйма.

Apple обіцяє, що в новому iPhone з’являться функція стабілізації матриці та нові «кінематографічні» режими зйомки.

За словами розробників, нові функції з’являться й у моделі iPhone 13 mini. Також користувачам обіцяють, що батарея молодшої моделі працюватиме у 1,5 раза більше. Діагональ матриці iPhone 13 mini – 5,4 дюйма.

iPhone 13 mini коштуватиме 699 доларів, звичайна модель — 799 доларів. При цьому мінімальний обсяг пам’яті смартфона, доступний для купівлі, становитиме 128 Гб.

Новий iPhone 13 Pro отримав потрійну задню камеру. У пристрої з’явився режим макрозйомки, а ширококутний об’єктив має автофокус.

Модель доступна у чотирьох кольорах. Також вона матиме стандарт захисту від пошкоджень Ip 68. Вартість iPhone 13 Pro становитиме від 999 доларів, моделі Pro Max – від 1099 доларів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: