«Львів» залишився єдиним учасником Прем’єр-ліги без перемог

Bez-imeni

Футбольний клуб «Львів» не дуже впевнено розпочав новий сезон Української Прем’єр-ліги, залишившись єдиним учасником турніру, який ще не перемагав своїх опонентів.

Невдалий старт сезону змусив керівництво «Містян» піти на кардинальні заходи – зміну тренерського штабу. Але ані під керівництвом попереднього керманича – Анатолія Безсмертного, ані вже з новим головним тренером – добре відомим львівським вболівальникам білорусом Олегом Дулубом, львів’яни так і не змогли подарувати фанатам першу перемогу в сезоні. Зокрема, в крайньому на цей час поєдинку «Львів» поступився з рахунком 0:1 рівненському «Вересу».

Наступним шансом здобути нарешті першу «вікторію» в сезоні для «Львова» стане домашня гра проти харківського «Металіста-1925», яка відбудеться 19-го вересня на полі «Містян». Оцінюючи шанси на перемогу в цьому двобої, аналітики відомої беттинг-компанії GGbet віддають невелику перевагу підопічним Дулуба, проте говорити про якісь гарантії здобуття трьох очок зарано. Адже, конвертувавши коефіцієнти у відсоткові значення, можна зробити висновок, що вірогідність перемоги господарів лише на 4% вища, аніж у гостей – 40% проти 36%.

Куди більш високі шанси у «Містян» перемогти у наступному поєдинку, який відбудеться 23 вересня у рамках Кубка України – проти представника другого за силою дивізіону держави, «Гірника-Спорт» з Горішніх Плавнів. Тут аналітики вже цілком на боці львів’ян, і якщо активувати промокод компанії GGbet, отриманий за різноманітні досягнення у процесі взаємодії з букмекером, та використати його саме у парі на перемогу підопічних Дулуба, то шанси на успіх будуть вище, аніж 60%.

Що ж стосується справ «Львова» у чемпіонаті, то розклад матчів після кубкового двобою на Полтавщині не обіцяє команді легкого життя – спочатку на колектив чекає виїзд в гості до прямого конкурента у боротьбі за виживання – ужгородського «Минаю», а потім домашні битви проти претендента на медалі УПЛ «Дніпра-1» та чинного чемпіона країни – київського «Динамо».

Нагадаємо, що наразі «Містяни» набрали лише два очки у семи стартових турах чемпіонату і, залишаючись єдиною командою, що не здобула жодної перемоги у Прем’єр-лізі, посідає останню сходинку в таблиці сезону.

*новини компаній

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: