Майбутнім українським водіям дозволи готуватися до екзаменів онлайн

modern-car-driver-PRQ8YE7-min
Фото з відкритих джерел.

Кабінет міністрів дозволив майбутнім водіям готуватися до здачі екзаменів онлайн, а також отримати посвідчення водія кур’єром.

Про це було оголошено на засіданні Кабміну 15 вересня.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський заявив, що рішення ухвалили для забезпечення права громадян на дистанційну форму навчання за допомогою єдиної інформаційної системи МВС. Готуватися до онлайн-іспитів зможуть і люди, які йдуть на перепідготовку і підвищення кваліфікації водія.

Для онлайн-навчання акредитований заклад має проінформувати про своє рішення найближчий територіальний сервіс МВС на етапі реєстрації списку груп учнів. Дистанційне навчання з теоретичної підготовки водіїв повинно проводиться для груп, в яких не більше 10 людей.

Якщо заклад втрачає акредитацію, то і онлайн-навчання призупиняється.

Крім того, посвідчення водія, замовлене через «Дію» чи електронний кабінет водія, за бажанням та за окрему плату через МВС можуть привезти кур’єром чи відправити поштою.

Також підвищиться плата за надання сервісних послуг МВС. Послуги з перереєстрації або реєстрації транспортних засобів усіх категорій хочуть збільшити до 200 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: