Погода на Львівщині 15 вересня

17533097_web1_cloud_1
Фото з відкритих джерел.

15 вересня на Львівщині синоптики прогнозують хмарну та суху погоду.

Про це повідомляє Львівський гідрометцентр.

У Львові на сьогодні синоптики обіцяють хмарний день, однак без опадів. Місто зранку та ввечері накриє густий туман. Погіршення видимості в тумані 200-500 м. Вітер південно-східний, 3 – 8 м/с. Температура вночі 8 – 10° тепла, вдень 21 – 23° тепла.

На заході Львівщини, зокрема у Самборі, на відміну від Львова буде сонячно. Опадів не прогнозують. Загалом вдень стовпчики термометра показуватимуть +19-+21° вище нуля.

На сході, у Золочеві та околицях, ранок розпочнеться з сонячними промінчиками, однак ближче до обіду вони заховаються за густими хмарами. Однак не варто хапати відразу парасолі, адже синоптики не прогнозують тут дощу. Температура вдень +19-+21° вище нуля.

На півдні області, у Стрию, уранці хмарно і туманно. Вдень хмари розійдуться і з обіду мешканців тішитиме сонце. Упродовж дня температура повітря становитиме 19-21° тепла.

У Червонограді та околицях ранок буде без опадів. Ранок буде сонячним та вже до обіду сонце заховається за хмарами.  Температура повітря тут коливатиметься у межах 17-20 градусів вище нуля.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: