Погода на Львівщині 16 вересня

осінь

На Львівщині синоптики прогнозують до +27. Також зранку буде туман.

Про це повідомляє Львівський гідрометцентр.

У четвер, 16 вересня, на Львівщині синоптики прогнозують мінливу хмарність, без опадів. Вночі та вранці місцями очікується туман. Вітер південний з переходом на західний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 9 – 14° тепла, вдень 22 – 27° тепла.

У Львові протягом усього дня сонце ховатиметься за хмарами. Опадів не передбачається. Температура повітря протягом дня нагріватиметься до 26° тепла, а вночі стовпчики термометрів будуть показувати 10- 14° тепла. Вранці також можливе погіршення видимості в тумані 200 – 500 м.

На заході Львівщини, зокрема у Самборі, увесь день триматиметься хмарна погода. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дощ. Температура коливатиметься у межах 21 – 24° тепла.

На сході, у Золочеві та околицях, протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Стовпчики термометра показуватимуть 22 – 25° вище нуля.

На півдні області, у Стрию, погода буде похмурою. Вдень опадів не очікується, однак ближче до вечора може трохи задощити. Загалом впродовж дня – 23– 27° тепла.

На півночі, у Червонограді та околицях, з самого ранку небо затягнеться хмарами, які так і не зникатимуть до кінця дня. Також ввечері можливий дрібний дощ. Температура повітря вдень 22– 25°.

У гірських районах Львівщини, зокрема у Славську, буде прохолодніше. З самого ранку небо затягнеться хмарами і протримається так до пізнього вечора. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дощ. Температура повітря становитиме 20– 22° вище нуля.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: