Ще одна лікарня у Львові готова приймати пацієнтів з коронавірусом

корона лікарня
Фото ілюстратвине

П'ята міська клінічна лікарня Львова, що на вулиці Генерала Чупринки, 45, може приймати пацієнтів із коронавірусом. Тут розгорнули 175 ліжок, що забезпечені киснем.

Про це 16 вересня повідомили у пресслужбі міської ради.

Зі слів гендиректора медзакладу Андрія Миськіва, під час весняної пандемії у лікарні максимально могло бути 175 пацієнтів, хворих на Covid-19: на вул. Коновальця, 22 – 90 ліжок, на вул. Чупринки, 48 – 60 ліжок. За потреби під час локдауну в корпусі на вул. Коновальця, 24 було розгорнуто додатково ще 25 ліжок, забезпечених киснем (централізоване постачання і кисневі концентратори).

«Також ми брали пацієнтів на доліковування, з метою звільнення ліжок в профільних лікарнях для поступлення нових важких хворих. У корпусі на вул. Чупринки, 48 госпіталізовували хворих, які вже пролікували Covid, були з негативним тестом, але потребували кисневої терапії. Таких пацієнтів переводили до нас з інших лікарень. Цей сегмент теж має бути задіяний», - розповідає він.

Окрім того, у Десятій міській лікарні, кажуть у міськраді, (вул. Боя-Желенського, 14) є пів сотні ліжок для пацієнтів з легшою формою коронавірусної хвороби.

Нагадаємо, рішенням ці приміщення були передані 5-ій міській лікарні, там зробили ремонт і облаштували резервні ліжка.

Керівництво КНП «5-а міська клінічна лікарня м. Львова» проводить роботу щодо включення лікарні у перелік закладів для госпіталізації пацієнтів з Covid-19.

Нагадаємо, минулої доби на Львівщині зафіксували 552 нових випадки коронавірусу.

За увесь час пандемії у області COVID-19 підтвердили у 143 151 осіб. Померлих – 3764 людини. Одужали від коронавірусної інфекції – 135 484 особи.

Нині ліжкова мережа заповнена на 29,56%, у медзакладах перебуває 971 людина.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: