У Львові працюватиме група підтримки для ветеранів АТО/ООС

grupa

У Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій з 18 вересня стартує група взаємопідтримки для ветеранів, які мають залежність від речовин, що змінюють свідомість: алкоголь, наркотики, антидепресанти тощо.

Заняття відбуватимуться щоп’ятниці у вечірній час з 18:30 за адресою м. Львів, вул. Пекарська,41.

Про це повідомляє Арміяinform.

Працівники Центру наголошують, що зустрічі групи підтримки триватимуть без сторонніх людей і втручання психологів. Допомагати залежним побратимам візьмуться ті, хто розуміють проблеми воїнів. Група працюватиме за принципом «рівний-рівному». Для учасників цієї програми зберігатиметься анонімність та конфіденційність!

Крім того, у Центрі зазначають, що для учасників бойових дій, які мають такого роду труднощі, є партнерські програми інших львівських організацій. Зокрема, колеги з Реабілітаційного центру «Назарет» реалізовують програму психологічної реабілітації та духовного відновлення від наслідків травмуючих подій, які призвели до алкогольної чи наркотичної залежності ветеранів.

Реабілітаційна програма благодійного фонду «Назарет» допомагає особі із залежностями сформувати нову, адекватну і тверезу концепцію свого захворювання, допомагає навчитися жити з хворобою на рівні свідомого контролю. Поступово відбувається переоцінка як самого себе, так і своїх потенційних можливостей, а також міжособових контактів.

«Назарет» має можливість прийняти на реабілітацію учасників АТО/ООС зі Львова та області, які прагнуть подолати залежність.

Програма реалізовується за кошти Державного бюджету.

Детальну інформацію можна отримати за номером: 067 962 8325

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: