На Львівщині затиримали нелегалів з Туреччини та Німеччини

242447704_2370904776374081_1471622444303095434_n
Фото: Західний кордон

Трьох іноземців, які намагалися незаконно дістатися країн ЄС, виявили прикордонники відділу «Смільниця» 7 прикордонного Карпатського загону.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

За попередньою інформацією оперативних працівників прикордонного загону військовослужбовці відділення «Мігово», в рамках проведення профілактичних заходів «Мігрант», затримали трьох чоловіків, яких до кордону з Польщею підвіз громадянин України на своєму автомобілі «Пежо».

Чоловіки виявилися громадянами Туреччини. В Україну вони прибули у законному порядку, проте надалі намагалися потрапити до країн ЄС вже у незаконний спосіб. Правопорушників притягнуто до відповідальності за ч. 2 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Рішення у справі прийматиме суд.

А у другому випадку, за інформацією польських колег, прикордонники відділу «Краківець» затримали жінку без документів, яка незаконно перетнула кордон з Польщі в Україну. Вона розповіла правоохоронцям, що нібито є громадянкою Німеччини та не мала усіх документів, необхідних для перетинання державного кордону в пункті пропуску, тому й обрала незаконний шлях.

Порушниця пояснила, що йшла в Україну щоб відвідати родичів. Наразі прикордонники проводять перевірочні заходи. Жінку затримано для встановлення її особи та притягнення до відповідальності.

Возможно, это изображение (на открытом воздухе)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: