Студент зі Львівщини помер через кілька годин після вакцинації від коронавірусу

79389919_766212350541552_8790872993067036319_n

13 вересня ввечері помер Володимир Сало, студент 3 курсу спеціальності «Філологія» Українського гуманітарного інституту.

Попередня довідка про причину смерті вказує «Cерцево-легенева недостатність. Набряк легень. Гостра коронарна недостатність».

Остаточна причина буде відома лише через місяць після завершення медичних досліджень, йдеться у повідомленні Українського гуманітарного інституту.

Володимир Сало народився 13 березня 2002 року в селі Добросин Львівської області. Сім’я була багатодітною, всього 5 дітей, він був наймолодшим сином. У 2008 році пішов у перший клас місцевої школи. У 2019 році вступив в Український гуманітарний інститут на спеціальність «Філологія».

Вові було 19 років. Всі відгукуються про нього з непідробним захопленням і любов’ю, він був серцем будь-якої компанії, веселим, позитивним хлопцем. Навчався на відмінно, брав активну участь у соціально-культурному житті навчального закладу, минулого року балотувався в члени Студентської ради. Протягом усього навчання працював репетитором англійської мови онлайн. Любив читати, був дуже допитливою людиною.

Володимир був дуже добрим і чуйним. Декілька разів він, з бажання врятувати чиєсь життя, здавав донорську кров. Допомагав як волонтер на Святі подяки в Києві 12 вересня.

В понеділок, 13 вересня, о 14:30 він вакцинувався від коронавірусу. До вечора почував себе добре, о 18:30 вечеряв у студентській їдальні, потім пішов у кафетерій, де грав у настільні ігри.

Пізніше піднялася температура, о 20:15 почалися судоми. О 20:35 зник пульс і дихання. Медичні працівники УГІ робили йому штучне дихання до приїзду швидкої, яка прибула о 20:45. Швидка реанімувала Вову годину.

Колектив та студенти ПВНЗ «УГІ» висловлюють щирі співчуття мамі, братам та сестрам, рідним Володимира.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: