Бойовики поранили українського військового на Донбасі

донбас
Фото ілюстративне

Збройні формування Російської Федерації вісім разів порушили режим припинення вогню, з них два рази із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Внаслідок ворожих дій поранено українського захисника.

Про це 20 вересня повідомили у штабі операції Об'єднаних сил.

«Інтенсивність бойових дій на лінії зіткнення порівняно з попередньою добою зросла. Напружена обстановка спостерігалась в районі населеного пункту Новозванівк, який противник обстрілював тричі, застосувуючи станкові протитанкові гранатомети та міномети калібру 82 мм», - йдеться в повідомленні.

Поблизу Майорськаросійські окупанти вели турбуючий вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, намагаючись спровокувати відповідь наших воїнів.
В напрямку Луганського та Новолуганського ворог здійснював прицільні обстріли із станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.
Біля Оріхового найманці використали автоматичні станкові гранатомети та стрілецьку зброю.

Крім того, на Донеччині зафіксовано застосування ворожого безпілотника типу «Квадрокоптер», за допомогою якого російсько-окупаційні війська скинули ВОГ-17 поблизу Талаківки.

Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав осколкові поранення. Йому було надано невідкладну домедичну допомогу та евакуйовано до шпиталю. Стан здоров’я воїна – задовільний.

«Українські захисники вели активну оборону та подавляли вогневі засоби противника, застосовуючи дозволене Мінськими домовленостями озброєння.
Завдяки зусиллям наших воїнів ворог не досяг своїх руйнівних цілей. Рубежі українських підрозділів залишилися незмінними», - йдеться в повідомленні.

Протягом поточної доби, 20 вересня, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: