Стрілянина у російському університеті: восьмеро загиблих і дев'ятнадцятеро поранених (відео)

E_t7H8lXEAMdcrY

У Пермському державному університеті Росії невідомий почав стріляти. За попередніми даними, загинули щонайменше 8 людей, постраждало більш ніж дев'ятнадцятеро.

Про це вдосвіта 20 вересня повідомили російські ЗМІ, зокрема інформаційне агенство «Интерфакс» та інші, посилаючись на екслюзивні коментарі.

Була інформація про те, що люди самотужки евакуйовувались із навчального закладу, а деякі — вистрибували із вікон. У пресслужбі університету зазначили, що тим, хто перебуває у стінах вишу, варто зачинитись в аудиторіях, а ті, хто лише прмяує на навчання — повернутись додому.

У МВС Росії зголом заявили, що невідомого, який відкривав вогонь, затримали. Є загиблі та поранені, втім кількості постраждалих не назвали. За даними видання BAZA, стрілянину влаштував 18-річний Тимур Бекмансуров. Буцімто, хлопець залишив повідомлення у соцмережах, де повідомив, що його атака — це не терористичний акт. Є також інформація про те, що він навчався у цьому вузі на юридичному факультеті.

Тим часом губернатор Пермського краю виступив із заявою «ліквідацію» «одного з нападників» на університет в Пермі. Перевіряється інформація про можливих спільників нападника. Згодом у Слідчому комітеті Росії повідомили про загибель п'ятьох людей внаслідок стрілянини в університеті, ще шістьох поранений, а також там підтвердили інформацію про те, що нападника застрелили. Пізніше у відомстві розповіли про вісьмох загиблих і 19 постраждалих.

У МОЗ Росії кажуть, що семеро осіб госпіталізували, серед яких один потерпілий у тяжкому стані, інші — у стані середньої тяжкості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: