У Підбірцях ремонтують вулицю Залізничну

2424533312900315096265923951015455755275732n-496458a2

Це перша вулиця у селі, яку з часу приєднання Підбірців до Львівської МТГ капітально ремонтують за кошти міського бюджету.

У Підбірцях капітально ремонтують вулицю Залізничну, яка досі була грунтовою.

Про це повідомляє ЛМР.

«Коли на початку року відбулося приєднання села до Львівської МТГ, Личаківська райадміністрація сформувала титульні списки і провела тендер щодо виконавця робіт. У вересні цього року безпосередньо розпочато капітальний ремонт Залізничної. Плануємо завершити його наприкінці жовтня. До цього робили поточний ремонт іншої вулиці у Підбірцях – митрополита Яхимовича. На капремонт Залізничної із бюджету Львівської МТГ виділено 2,5 млн гривень», – повідомив голова Личаківської РА Орест Тимчишин.

Під час прокладання асфальту виникла потреба зробити в частині вулиці водовідведення – прокласти трубу, з якої стікатиме вода. Спуск води з проїзної частини захистить покриття від передчасного руйнування.

Завдяки налагодженій комунікації Офісу громади Лисинич, який обслуговує Лисиничі й Підбірці, Личаківської райадміністрації та за активної участі мешканців, це питання вдалося успішно вирішити.

Вулиця Залізнична, яку обрали для ремонту, є особливо популярною серед місцевих. Вона веде до залізничної станції, від якої до Львова – близько 7 хвилин електричкою.

До слова, зі створенням Львівської ОТГ Підбірці зі Львовом з'єднує автобусний маршрут №61 Підрясне – Підбірці. Його міська рада запустила одним із перших ще на початку року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: