Під час утеплення Винниківського госпіталю компанія-підрядник поцупила понад 370 тисяч гривень

d139db4c-ee8f-4602-b26b-7c47c20ab621
Фото: Михайло Костів

До суду скерували справу, яка стосується привласнення коштів фірмою-підряником, яка опікувалась реконструкцією Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих, що розташований у Винниках.

Про це 22 вересня повідомили у пресслужбі обласної прокуратури.

Підозрюваними у розкраданні коштів є 35-річний директор підприємства-підрядника за та 41-річний інженер з технічного нагляду.

«Встановлено, що наприкінці 2019 року КНП ЛОР «Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи» укладено договір на проведення будівельних робіт по реконструкції (утепленню) будівлі з переможцем тендеру – одним із львівських товариств», - ідеться в повідомленні відомства.

З метою привласнення бюджетних коштів, директор підприємства використав при будівництві матеріал, який не відповідав проєктно-кошторисній документації, а також вказав його значно завищену вартість. А інженер з технічного нагляду через службову недбалість не здійснив належної перевірки та прийняв виконанні робити, засвідчивши своїм підписом та печаткою відповідні документи. На підставі цього було здійснено перерахунок бюджетних коштів за виконану роботу.

Як результат, комунальному підприємству було заподіяно матеріальну шкоду на суму понад 370 тис грн.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: