Стали відомі нові подробиці великої наради Слуги народу в Трускавці

Слуга народу
Фото з відкритих джерел.

У перших числах жовтня в Трускавці відбудеться велика нарада партії Слуги народу, на ній будуть присутні представник Офісу президента і уряду.

Про це повідомив глава політичної сили Олександр Корнієнко, пише НВ.

За його словами, засідання пройде з 1 по 3 жовтня. Головні питання розглянуть у другій половині дня 1 жовтня, а також вдень у суботу 2 жовтня.

У Трускавці зберуться близько 300 політиків.

«Крім Трускавця мало таких місць, тому що треба компактно розселити велику кількість людей - близько 300. Ми займемо фактично всі готелі в Трускавці», - пояснив нардеп. Він додав, що депутати будуть селитися за свій рахунок, деякі будуть з сім'ями.

Корнієнко розповів, що основними темами засідання будуть стратегічні питання.

«Будемо підбивати підсумки того, що ми встигли зробити за половину терміну Володимира Зеленського і майже половину нашого терміну. І намітити, що ми далі робимо, по яким ми реформам далі прискорюємося, по яким ще спілкуємося з людьми», - пояснив він.

Також на нараді обговорять програму дії уряду.

На зустріч планують запросити генпрокурора та представників силових структур.

На уточнююче питання про те, чи буде присутній спікер Верховної Ради Дмитро Разумков, Корнієнко відповідь: «Не впевнений. Не знаю по його медичних показниках».

Він заявив, що орієнтуватися будуть на стан здоров'я спікера через те, що він знаходиться на лікарняному і лікується від коронавірусу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: