Дорогою до Стрия двоє молодиків напали на незнайомку, яку підвозили (фото)

15519748-4647-4366-b0fa-d69ddcfda683
Фото Нацполії Львівщини, з місця події.

Двоє чоловіків погрожували пістолетом дівчині. Вони домовились підвести її до Стрия із міста Болехів, що на Прикарпатті. Зловмисників затримали.

Про це повідомили в пресслужбі Нацполіції Львівщини.

У місті Болехів Івано-Франківської області 20-річна мешканка одного з сіл Долинського району Івано-Франківської області зупинила автомобіль «Фольксваген Пасат», водій якого за помірну платню погодився підвезти її у місто Стрий, що на Львівщині, оскільки їхав у тому ж напрямку.

«Близько 15.45, вже на території Львівської області, в одному з сіл Стрийського району, пасажир «Фольксвагена», який сидій на передньому сидінні, несподівано направив на пасажирку предмет, схожий на пістолет, та наказав віддати йому гроші та мобільний телефон. Злякавшись за своє життя, дівчина відчинила дверцята і на ходу вискочила з автомобіля, який розвернувся та поїхав у зворотньому напрямку. У «Фольксвагені» залишилась валіза пасажирки», - розповідають у відомстві.

Випадковий перехожий допоміг жертві нападників та повідомив про подію у поліцію.

Невдовзі поліцейські виявили розшукуваний «Пасат» на автодорозі «Стрий-Івано-Франківськ-Чернівці» у селі Станків. Зловмисники намагались втекти від правоохоронців, проте, після переслідування, їх автомобіль заблокували та зупинили екіпажі груп реагування патрульної поліції.

Водій та пасажир «Фольксвагена», обидва мешканці одного з сіл Долинського району Івано-Франківської області віком 22 та 17 років, затримані.

«Молодший з нападників раніше притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне заволодіння транспортним засобом. Також правоохоронці виявили пістолет, який зловмисники встигли заховати - зброю вилучили та скерували на експертне дослідження», - йдеться в повідомленні.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за розбій. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: