На проєкт нових корпусів лікарні швидкої допомоги оголосять архітектурний конкурс

IMG_2209-630x420
Фото з архіву редакції.

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив проведення всеукраїнського  закритого архітектурного конкурсу на проєкти високоспеціалізованих багатопрофільних лікарняних корпусів на території КНП «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова» на вул. І. Миколайчука, 9.

«Йдеться про архітектурний конкурс серед проєктантів, які вміють працювати з медичними завданнями, які мають приклади реалізації таких успішних лікарняних корпусів. В цьому випадку лікарня швидкої медичної допомоги вже має достатньо вичерпне медичне завдання, управління архітектури близько року працює над концепцією і тим, як у майбутньому розвивати цю зону нових корпусів. Сподіваємось, що цей конкурс дасть можливість залучати і державні кошти на спорудження майбутніх корпусів. Плануємо цей конкурс завершити до кінця року і вже визначити переможця», - пояснив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Функції замовника на організацію та проведення конкурсу, з правом залучення до організації та проведення конкурсу третіх осіб, надано управлінню архітектури та урбаністики.

Відтак, управління архітектури та урбаністики має затвердити програму та умови конкурсу, склад журі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: