Українка перемогла на конкурсі «Міс світу плюс сайз»

1632484971-504

На конкурсі «Міс світу плюс сайз», який відбувся в ОАЕ, перемогу здобула киянка Вікторія Щєлко.

Тож наступного року конкурс «Міс світу Плюс сайз» буде проходити в Україні, повідомила переможниця на пресконференції в Укрінформі.

«У 2017 році я намагалася посісти перше місце, але тоді мене перемогла учасниця з Філіппін, але зараз, у 2021 році, я все-таки привезла корону - перше місце в Україну. Тому чекаємо конкурс в Україні наступного року», - сказала Щєлко.

Загалом у конкурсі взяла участь 51 представниця з різних країн. До учасниць не висувалося жодних обмежень щодо віку та форм.

За словами Вікторії, головною метою її участі у конкурсі була не просто перемога, а прагнення презентувати державу, представити українську жінку у світі.

«Накриклад, для презентації національного костюму я привезла шматочок української землі і колоски. Тому що хотілося показати шматочок України», - каже Щєлко.

Крім того, на конкурсі вона виконала українську народну пісню.

Киянка розповіла, що її підготовка до конкурсу тривала чотири місяці.

Водночас вона закликала державу надати підтримку у підготовці конкурсу «Міс світу Плюс сайз», який відбудеться в Україні наступного року.

«З одного боку, я дуже щаслива, а з іншого - у мене є велике хвилювання. Я неодноразово зверталася до органів держави з листами та проханнями підтримати мою поїздку. На жаль, так відбулося, що жодна державна установа не підтримала піготовку учасниці... 51 країна брала участь (у конкурсі- ред.), і більшість з них приїхали з підтримкою держави», - сказала Щєлко.

Вікторія Щєлко - відома модель, керівниця проєкту «Міс Україна Plus Size», володарка численних титулів на міжнародних конкурсах краси. Вона першою представляла Україну на Miss World Plus Size, де посіла призове місце.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: