У Бориславі для дитини-сироти придбали власне житло

1-10-1536x1027
Фото: БМР

Днями ще одна дитина-сирота в Бориславській громаді отримала власне житло. Договір з купівлі-продажу квартири на ім’я дитини-сироти було підписано міським головою 22 вересня, і вже невдовзі вона отримає ключі від свого помешкання.

Це вже друге житло, яке куплено в цьому році для дитини-сироти у Бориславі, повідомляють у Бориславській міськраді.

За підтримки Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної ради, Служби у справах дітей ЛОДА Борислав вже вкотре користається можливість забезпечити власним житлом найбільш вразливу категорію мешканців громади — тих, кого доля позбавила батьківського піклування.

“Допомога дітям — найвища цінність, яка може бути у наш час. Фінансування з обласного бюджету здійснюється при умові 40 % на 60%. Тобто, якщо міський бюджет готовий заплати більшу частину коштів, то область фінансує решту. І ми навіть не задумуємось, чи варто. Власне житло для дитини, яка опинилась у складних життєвих обставинах — чудовий старт у доросле життя. І це найприємніша і найпочесніша місія — долучитись і подарувати мрію для такої дитини”, – говорить міський голова Ігор Яворський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: