На вул. І.Франка у Винниках прокладуть водопровід

водопровід
Фото ілюстративне

Відповідно до доручення міського голови Львова, разом з проєктантами було віднайдено рішення щодо прокладання водопроводу на вул. І.Франка у Винниках.

Про це повідомляє ЛМР.

«Міський голова доручив прокласти там водопровід. Бо той проєкт, який був розроблений Винниківською міською радою, чомусь не враховував питання водопостачання мешканців. Тому ми змушені були зменшити темп ремонтних робіт, щоб знайти проєктне рішення. І сьогодні воно вже знайдено. Зараз підрядник має купити труби і розпочати інтенсивні роботи з їх прокладання. Тоді все там зарухається знову. Думаю, за тиждень там роботи відновляться з більшою інтенсивністю»,- розповів Олександр Одинець, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

На сьогодні дорогу ремонтують на ділянці від готельно-ресторанного комплексу «Святослав» до вул. Забава.

«Хоча запроєктована вона від вул. Галицької. Але там є асфальтне покриття, в досить доброму стані. Ми робимо ту ділянку, яка є найбільш катастрофічна, де вже були розпочаті роботи. Ту ділянку, яка не є катастрофічною і роботи на якій не були розпочаті, ми не будемо рухати. Можливо вже наступного року»,- зазначив Олександр Одинець.

За його словами, до кінця року на вказаній ділянці вул. І.Франка планують покласти перший шар асфальту.

Загальний кошторис робіт, які виконує ШРБУ-65, складає 23 млн грн.

Нагадаємо, ремонт цієї дороги розпочали минулого року на замовлення ще Винниківської міської ради,  директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: