Перехрестя вулиць Федьковича-Шептицьких у Львові відкриють цього тижня

IMG_5684
фото з архіву редакції.

У п'ятницю, 1 жовтня, у Львові обіцяють відкрити для проїзду перехрестя вул. Федьковича – вул. Шептицьких. 

У п'ятницю, 1 жовтня, у Львові обіцяють відкрити для проїзду перехрестя вул. Федьковича – вул. Шептицьких.

Про це розповіли у пресслужбі мерії.

«На вул. С. Бандери підрядник продовжує ремонтні роботи на кількох ділянках паралельно, зокрема роботи зосереджені на перехрестях. Так, 1 жовтня підрядник планує відкрити перехрестя вул. Федьковича – вул. Шептицьких – вул. С. Бандери. Зараз там завершують роботи з асфальтування велодоріжок. Залишиться, щоб «Львівелектротранс» встановив контактну мережу для проїзду тролейбусів», - йдеться в повідомленні.

Зі слів речника ЛКП «Львівавтодор» Олександра Хміля, після завершення і відкриття цього перехрестя, ремонтні бригади розпочнуть роботи на перехресті з вул. Городоцька.

Також, говорить він, тривають роботи по влаштуванню колектора на перехресті вул. С. Бандери – вул. Героїв УПА, а на перехресті з вул. Антоновича вже завершені всі земляні роботи і відбувається монтаж трамвайних плит. На перехресті з вул. Антоновича також буде встановлено стрілку для переключення трамвайних маршрутів.

Нагадаємо, проєктно-кошторисна документація на реконструкцію вул. С. Бандери була розроблена торікі проєктною організацією ТзОВ «ТрамДорПроект» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».

Проєктом реконструкції вул. С. Бандери передбачається: повне розбирання дорожнього одягу, трамвайних колій і тротуарів; зрізка зелених насаджень, які попадають в межі виконання робіт; реконструкція всіх інженерних мереж, згідно з наданими технічними умовами служб міста; влаштування проїзної частини і суміщених з нею нових трамвайних колій посередині вулиці; влаштування контактної мережі трамваю, вуличного електроосвітлення; влаштування вздовж проїзної частини з обох боків велосипедних смуг та, на окремих ділянках, – велосипедних доріжок; влаштування кишень для машин швидкої допомоги, аварійних служб та тимчасової стоянки машин мешканців будинків; влаштування тротуарів і пішохідних зон з забезпеченням умов для пересування маломобільних груп населення; благоустрій вуличного простору.

Загалом буде відремонтовано всю вулицю, протяжність якої 1,05 км. Виконуватиме роботи ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» на замовлення ЛКП «Львівавтодор». Загальна вартість реконструкції, згідно з договором підряду, укладеним між ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Онур», – 209 499 990 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: