Ляшко пригрозив закриттям клінікам за фальшиві COVID-сертифікати

covid-сертифікат
Фото ілюстративне\з відкритих джерел.

Міністерство охорони здоров'я буде домагатися відсторонення керівників медзакладів, працівники яких підробляють документи щодо вакцинації проти COVID-19.

Міністерство охорони здоров'я буде домагатися відсторонення керівників медзакладів, працівники яких підробляють документи щодо вакцинації проти COVID-19 чи вносять неправдиві дані про пацієнта, а в разі продовження цієї практики позбавлятиме ліцензії такі заклади.

Про це повідомляє УП.

«Міністерство охорони здоров'я ініціюватиме відсторонення керівників закладів охорони здоров'я, де підробляють свідоцтва про проведення вакцинації.

Ми офіційно направлятимемо подання до власників закладів охорони здоров'я, де працюють ці лікарі, з проханням відсторонити від роботи керівника цього закладу на час проведення слідства до встановлення причетності самих керівників до діянь, які вчиняють їхні підлеглі.

Керівники мають нести також персональну відповідальність за те, що відбувається в їхніх лікарнях. А в разі повторного порушення Міністерство охорони здоров'я ініціюватиме анулювання ліцензії закладу охорони здоров'я і розривання контракту між закладом і Національною службою здоров'я України», – повідомив міністр охорони здоров'я Ляшко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: