Начальник відділу релігій та національностей ЛОДА написав заяву на звільнення

189634_Goryevoj_radiosvoboda_960x380_0-696x504

Відомий релігієзнавець Дмитро Горєвой, який наприкінці травня очолив відділ релігій та національностей ЛОДА, написав заяву на звільнення.

Про це сам посадовець написав на своїй сторінці у Фейсбуку.

«Отже, щодо мого звільнення. Так, я дійсно написав заяву за власним бажанням. Абсолютно добровільно. Без жодного тиску. Ніхто мене не просив, навпаки, я сам вирішив піти.

Чому? Я звик рухатися вперед, а не засиджуватися на одному місці. Чотирьох місяців мені вистачило, аби осягнути межу можливостей на посаді начальника відділу. Роботи там вистачає, але творчого потенціалу, особисто для мене, там бракувало», – написав Дмитро Горєвой.

Він зазначив, що через специфіку посади бракувало часу на медійну роботу.

«Відверто скажу, мені було шкода забивати на це. Тому я вирішив звільнитися, обравши між чиновництвом та журналістикою останнє. Моє звільнення жодним чином не пов'язане з «самодеятельностью» «Миряне» (організація, створена УПЦ МП – ред.). Про що, до речі, вони отримували неодноразові відповіді – «підстав для звільнення Горєвого Д.О. немає», – написав пан Дмитро.

І додав: «Ббудучи чиновником, я свідомо обмежував себе у певних висловлюваннях, бо складав присягу державного службовця та відчував відповідальність у робочих стосунках мати рівне ставлення з усіма конфесіями, що, щиро переконаний, мені цілком вдалося.

Я не лишаю релігійної сфери, я повертаюся до релігійної журналістики».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: