У потязі «Укрзалізниці» львів'янку намагались зґвалтувати

укрзаліз3

Жінка описала подробиці інциденту в соцмережі після того, як покинула потяг.

Про це повідомляє Уніан.

У потязі «Укрзалізниці» минулої ночі намагалися зґвалтувати пасажирку - інцидент стався у вагоні категорії СВ.

Вона уточнила, що її сусід по двомісному купе спочатку показував фото дружини й дитини, після чого раптово роздягнувся й намагався показати її рукою «відсутність у себе пупка».

«Я не знаю, чому я тоді ж і не звалила з того СВ, а просто сказала, шо я не хочу, не буду і шо за хр*нь. Далі він не затикався, але не чіпав мене, і тільки розказував, яка я нікчема і шо в мене в житті ніх*ра не вийде. Я розвернулася до стінки, він закрив двері, стащив з мене одіяло, сам став на коліна і намагався розставити мені ноги і ліз цілуватися і цілувати», - описує події пасажирка.

Жінка почала кричати й вибігла з гаманцем і документами до провідниці.

«Там я отримала порцію «чо ви сразу не сказали?!» (Коли це сразу, вот сразу і я тут). І мене переселили до якогось мужика, який викупив все СВ один. Там я ще отримала порцію лекції "п'яні чоловіки потребують інтиму», - розповідає Кушнір.

Коли на місце викликали начальника потяга, перший сусід по купе заявив йому, що пасажирка втекла від нього, бо він нібито хропів. Втім, інші пасажири підтвердили крики жінки, які, як стверджує вона, чомусь обурили їх.

«Чесно кажучи, мене досі трясе і тошнить, і я всю ніч не могла навіть рухнутися в туалет, бо боялася вийти з купе. Благо мене забрали з поїзда і довезли додому і я жива здорова», - резюмувала дизайнерка.

У коментарях вона уточнила, як їй пощастило в тому, що пасажир не був агресивним. Кушнір також додала, що не хоче писати заяву до поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: