На Львівщині померла 28-річна породілля з коронавірусом

fe95c3b696560bf111ba5c229ce42518ba9b2085

Сьогодні вранці, 1 жовтня, у Львові померла 28-літня породілля, мешканка Львівщини, яка мала підтверджений діагноз про СOVID-19.

Про це повідомляє NTA. Цю інформацію телеканалу підтвердили у Львівському перинатальному центрі.

До лікарні жінка поступила вже хворою. Як розповіли у лікарні, вона перебувала у важкому стані. Окрім того, мала супутню патологію – надмірну вагу.

Жінку з коронавірусною хворобою 10 днів лікували у Центрі легеневого здоров’я. Напередодні пацієнтку перевели до перинатального центру, оскільки виникла необхідність обстеження стану плоду. А це можливо лише в умовах спеціалізованої клініки.

За словами Олександра Сімкіна, заступника директора з медичної частини Львівського перинатального центру, після діагностики порушення стану плоду не було виявлено. Через двосторонню важку «ковідну» пневмонію пацієнтці надавалася необхідна респіраторна підтримка та необхідна медикаментозна терапія.

Однак упродовж ночі стан породіллі почав поступово погіршуватися. Дитинка так і не народилася. Медики зафіксували внутріутробну загибель плоду на 28 тижні вагітності. А через пів години сталася зупинка серця і у жінки. Лікарі 45 хвилин намагалися реанімувати породіллю. Однак марно.

Відомо, що молода жінка була не вакцинованою.

Зараз, за інформацією з перинатального центру, там перебувають ще дві вагітні з підтвердженим діагнозом ковід-19. Згідно з протоколом, вони ізольовані в боксованих палатах, з окремим входом і виходом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: