Топ-8 недооцінених фільмів

jpg

Найкасовіші фільми року збирають в прокаті сотні мільйонів доларів, але буває так, що вартісне кіно можна знайти і серед аутсайдерів.

Найкасовіші фільми року збирають у прокаті сотні мільйонів доларів, але буває так, що вартісне кіно можна знайти і серед аутсайдерів.

ІА Дивись.info підготувала топ-8 недооцінених фільмів

«Майстер» (2012)

Початок п'ятдесятих, післявоєнна Америка. Фредді Куелл, військовий моряк, який служив на Тихоокеанському флоті, звик носити форму і виконувати накази. Але війна закінчилася, Фредді демобілізувався і, отримавши наостанок безкоштовну консультацію від військового психіатра, відправився облаштовувати мирне життя. І це виявилося складніше, ніж нести нічні вахти.

Повернувшись в Америку, герой змінив кілька занять. Він працював фотографом і польовим робітником, але ніде не затримався і не побажав зробити кар'єри. Він втомлювався від одноманітності, дратувався, затівав сварки, знову опинявся на вулиці і починав нову подорож у нікуди.

Але одного разу Фредді, який, як зазвичай, напередодні наламав дров напідпитку, прокинувся на розкішній яхті, що належить Ланкастеру Додду, відчайдушному сибариту, філософу і творцеві групи «Месія». Більш контрастних чоловіків уявити важко, але вояка швидко стає помічником і найближчим товаришем Ланкастера. А потім замислюється: у чому його віра?

Кадр з фільму.

«Монос» (2019)

Восьмеро безпритульних підлітків створюють озброєне угруповання на віддаленій горі. Їх підсвідомо тягне до гедонізму та жорстокості. Посланець передає повідомлення від Організації: вони мають піклуватися про корову Шакіру та викрадену американку Доктору. Все руйнується, коли до угруповання приходить смерть. Тепер компанія змушена перебратися вглиб джунглів.

Кадр з фільму.

«Соляріс» (2002)

У центрі уваги опиняється доктор-психолог на ім'я Кріс Кельвін, який прибуває на космічну станцію на орбіті планети Соляріс, щоби з'ясувати причини таємничої загибелі свого близького друга, Гибаряна, тим більше, що троє вчених, які залишилися на станції, вже дуже давно не виходять на зв'язок із Землею. З перших же хвилин перебування на станції Кельвін стикається з безліччю непояснених, а часом навіть лякаючих явищ. Вникаючи в суть того, що діється в цьому дивному світі, він постійно думає про свою загиблу дружину і одного разу вона говорить до нього. Незабаром з'ясовується, що все це відбувається за рахунок матеріалізації думок членів екіпажу, а самі об'єкти складаються з частинок нейтронів і є стабільними тільки у зоні цієї загадкової планети. Кельвіну доведеться заново пережити біль втрати коханої жінки. Але він має ще й налагодити контакт з планетарним «океаном», який, як виявляється, є єдиним супермозком.

Кадр з фільму.

«Звичайне серце» (2014)

Дії фільму відбуваються на початку вісімдесятих років двадцятого століття. В цей час в світі почала з'являтися страшна хвороба, яка отримала назву СНІД. Поступово цей вірус почав прогресувати, забираючи з собою безліч людських життів. Перед людьми з'явилася дуже складне завдання - знайти способи, за допомогою яких можна було б зупинити цю страшну хворобу. Одним з людей, які присвятили себе боротьбі проти СНІДу, став нью-йоркський письменник і активіст, який всіма силами намагається підняти проблему цього страшного захворювання в суспільстві. Йому доводиться стикатися з багатьма труднощами, але він не збирається зупинятися і продовжує свою боротьбу

Кадр з фільму.

«Гроші на двох» (2005)

Після серйозної травми коліна зірка американського футболу Брендон Ленг виявляється вимушеним назавжди попрощатися з футбольною кар'єрою і шукати нові способи заробітку. Оскільки він має великий досвід в спорті, Брендон влаштовується в невелику фірму спортивних прогнозів і займається тим, що пророкує підсумки матчів. Через деякий час його помічає великий бізнесмен з Нью-Йорка на ім'я Волтер Абрамс - власник величезної букмекерської контори, який запрошує його до себе на роботу. Незабаром Волтер починає робити з Брендона справжнього професіонала в світі нелегальних спортивних ставок. Волтер стає для Ленга справжнім другим батьком, водночас хлопець з блискавичною швидкістю збільшує статок Абрамса.

Кадр з фільму.

«Тигри не бояться» (2017)

Дії розгортаються в мексиканському місті, що потопає в вуличному насильстві і торгівлі наркотиками. Одного разу десятирічна Естрелла, прийшовши додому зі школи, виявляє, що її мама безслідно зникла. У надії знову її побачити дівчинка загадує бажання, в якому просить, щоб мама повернулася. І незабаром вона дійсно повертається, але у вигляді зловісного духу, переслідує перелякану дівчинку. Охоплена жахом Естрелла тікає від неї і приєднується до банди осиротілих дітей, проте незабаром розуміє, що привид не хоче залишати її в спокої.

Кадр з фільму.

«Архіпелаг» (2010)

Едвард, Синтія і їх матір Патрісія Лейтон збираються провести 2 тижні в орендованому будинку на острові Треско для проводів Едварда - він їде на 11 місяців в Африку, де збирається проводити освітню роботу про безпечний секс і профілактику СНІДу. Батько сімейства також повинен був приїхати, однак він так і не з'являється, а тільки зв'язується по телефону. Едварду не дозволили запросити з собою його дівчину Хлою, оскільки це мали бути сімейне збори, однак Патрісія привозить з собою вчителя малювання Крістофера і кухаря Роуз. Ситуація в будинку напружена, наповнена тривогою і прихованими образами. Едвард знаходиться на межі - він насправді не впевнений у своєму рішенні поїхати в Африку.

Кадр з фільму.

«Золото» (2016)

Довгий час Кенні Веллс марив легкими грошима, оббивав пороги інвесторів, пропонуючи, як йому здавалося, варті уваги ідеї, але все було марно. Герой витрачав всі заощадження, закладав прикраси коханої і ходив по краю. Удача посміхнулася йому після зустрічі з геологом Майклом Акоста, готовим допомогти. Разом напарники відправляються в індонезійські джунглі, щоб шукати золото. Проблеми з працівниками, дощі та інші негаразди вибивають з колії. Якщо додати до цього відсутність результату, то стає зовсім сумно. У момент, коли Майкл вже хотів згортати пошуки, золото знайшлося. Кенні тепер фактично володів найбільшим золотом копалень у світі. Дуже швидко його компанія почала розростатися і приносити величезний прибуток: акції росли в ціні, а кількість потенційних партнерів зашкалювало. Великі гроші і освітлення всього, що відбувається в пресі, зіграли з Веллесом злий жарт: знайшлися ті, хто захотів шматок пирога.

Кадр з фільму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: