У школи приєднаних до Львова громад закуповують інтерактивні панелі

-017fc3ab
Фото: ЛМР

За інформацією департаменту міської агломерації ЛМР, у школи приєднаних до Львова громад закуповують інтерактивні панелі.

«Сучасне цифрове обладнання такі школи отримають вперше. А це цікавіші уроки, можливість залучити всіх учнів у навчальний процес та багато інших переваг, серед яких – зручність та багатофункціональність. На це із міського бюджету вже виділено кошти. Щобільше, проведено тендерні процедури та укладено договори. Уже найближчим часом сучасне цифрове обладнання мають доставити у навчальні заклади»,- зазначили в управлінні освіти ЛМР.

Також школам та садочкам приєднаних громад виділили з міського бюджету кошти на господарські потреби та поточні капітальні ремонти.

До прикладу, нещодавно у Лисиничівській загальноосвітній школі відремонтували санвузли, облаштували хідник та полагодили систему водовідведення. Із міського бюджету на ці ремонтні роботи виділили 500 тис.грн. У Зашківському ліцеї відремонтували покрівлю за майже 200 тис. грн. Майже таку ж суму витратили на ремонт санвузлів у Грядівському дитячому садочку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: