Другий термін, оцінка партії та зустріч з Путіним: головні заяви Зеленського на брифінгу в Трускавці

зеленс

Президент України Володимир Зеленський прокоментував можливість свого висування на другий термін.

Президент Володимир Зеленський вчора прибув до Трускавця, де проходить виїзне засідання фракції "Слуга народу".

Як передає УНІАН, про це він заявив на брифінгу у Трускавці.

"Я нічого не вирішив з приводу другого терміну. Що стосується того, що я піду, коли виконаю всі обіцянки, то я говорив трішки про інше... Я сказав, що, якщо ми не будемо швидко працювати, особливо у Верховній Раді..., то ми не встигнемо це зробити", - зазначив президент.

Зеленський наголосив, що дуже хоче зробити все, що пообіцяв.

"Але це також не значить, що, якщо я встигну це зробити за чотири з половиною роки, то я за півроку до кінця своєї каденції піду. Я до кінця точно попрацюю", - запевнив глава держави.

За інформацією видання Кореспондент, Зеленський дав оцінку своїй партії і собі.

Президент заявив, що в партії "не все гладко", наголосив на проблемі недостатності досвіду і оцінив її роботу на 3 з плюсом "за п'ятибальною шкалою.

Президент України Володимир Зеленський, розповів про діяльність партії Слуга народу і дав їй оцінку. Відео опубліковано в соцмережах.

Зеленський заявив, що в партії "не все гладко", наголосив на проблемі недостатності досвіду і оцінив її роботу на "3 з плюсом" за п'ятибальною шкалою.

Свою роботу Зеленський оцінив "на 7-8 за 12-бальною шкалою" і зазначив, що найважчим у роботі виявилася Верховна Рада, незважаючи на те, що у "слуг" є монобільшість.

Володимир Зеленський прокоментував підготовку відставки спікера Верховної Ради Разумкова. Про це він сказала в ефірі телеканалу ДІМ.

"Діма і його консультанти допустили велику помилку, що вирішили винести в публічну площину", - сказав зокрема Зеленський.

Зеленський також сказав, що відставка спікер ВР - це внутрішня справа фракції Слуги народу.

Також Зеленський заявив, що готовий до зустрічі з російським президентом Володимиром Путіним і вважає, що вона може бути результативною, інформує УП.

"Ще раз підтверджую, що ми готові до цієї зустрічі. Я вважаю, що це правильний крок. Я хотів би зустрітись з президентом Російської Федерації. Мені зрозуміло, що у форматі тет-а-тет зустріч може бути достатньо предметною, я думаю, що оточення президента РФ не хоче, щоб він проводив цю зустріч зі мною саме у форматі тет-а-тет, бо ця зустріч може принести неочікуваний результат.

Я готовий до зустрічі в Нормандському форматі, я в принципі готовий до будь-якої зустрічі на сьогодні. Я вважаю, що будь-яка зустріч на такому рівні допоможе Україні… в питанні розв’язання трагедії на Донбасі і питання Криму. Я у будь-якому випадку вважаю, що там буде результат. Повинен бути. Бо російському народу він теж потрібен".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: