У Львові затримали злодія, який в церкві обікрав священника

злоч
Фото: патрульна поліція

Вчора зранку в одній із церков на вулиці Підвальній зловмисник зайшов в захристя і викрав гаманець священника з грошима та документами.

Камери спостереження зафіксували момент злочину та особу, яка вчинила його. Фото зловмисника передали в орієнтування. Отець написав заяву, повідомили у патрульній поліції.

Патрульні 2 батальйону дали потерпілому свій номер на всяк випадок. І вже за кілька годин він зателефонував. Чоловік повідомив, що їдучи в районі привокзальної він, начебто, помітив схожу на зловмисника особу. Інспектори попросили вийти його з громадського транспорту і прослідкувати за невідомим.

Заявник втратив ймовірного злодія з поля зору та поліцейські, які саме нагодилися, вирушили шукати його самі. Вони почали обстежувати прилеглі території і це дало результат.

Чоловіка знайшли на вулиці Чернівецькій і інформація таки підтвердилася. Виявилося, що це раніше судимий за крадіжку з проникненням, 33-річний мешканець Житомирської області. Він саме планував їхати потягом до себе додому. Та не встиг.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: