У житловому комплексі Safe Town стартували продажі квартир з панорамними краєвидами

244522681_3110648985871032_7010526911495174183_n

У жовтні стартували продажі квартир у секції «Г» у житловому комплексі Safe Town, що на перетині вулиць Кульпарківська та Садова. Особливість секції – це вишуканий мінімалізм і концепція дорогого готелю.

Про це повідомляє компанія «Нова Оселя».

Секція «Г» житлового комплексу Safe Town — це 16-поверхова будівля, з вікон якої відкриваються панорамні краєвиди.

Майбутні мешканці зможуть скористатися всією необхідною інфраструктурою просто на території комплексу. Для максимального комфорту в секції облаштовані комірки та спеціальні приміщення для дитячих візочків. Також секція матиме три ліфти — два звичайних та один вантажний від європейської компанії KONE.

Компанія «Нова Оселя» пропонує клієнтам розтермінування на два роки на вигідних умовах. Перший внесок – від 30% вартості квартири. Також діє стабільна прив’язка до курсу.

Safe Town – це автономне містечко поблизу центру Львова з прогулянковою алеєю та усією необхідною інфраструктурою на одній території. Майбутні мешканці отримають безпечний простір з цілодобовим відеонаглядом та закритими в’їздами у внутрішні двори, підземним та гостьовим паркінгами зі станціями підзарядки для електромобілів, сучасний дитячий майданчик та приватний садочок. Також на території комплексу будуть розташовані комерційні та офісні приміщення, майданчики ритейлу.

Довідка:

Компанія «Нова Оселя» (ТЗОВ «Бізнес-Вектор ДК») — будівельна компанія, яка працює на ринку з 2005 року. Станом на осінь 2021 року компанія має 16 зданих об’єктів (з 2010 року), 6 у процесі будівництва та 1 об’єкт заміського типу.

Компанія орієнтується на прогресивні засади будівництва та застосування інноваційних технологій.

Компанія «Нова Оселя» активно інвестує у повний виробничо-комерційний цикл: від пошуку та генерації ідей, розробки власних проєктів — до здачі готових об’єктів «під ключ».

* Новини компаній

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: