На Львівському кордоні затримали нелегалів, які прямували до Франції

244773761_2385137688284123_3633123148191806506_n

Учора ввечері на Львівщині наряд відділу «Смільниця» зупинив неподалік від кордону з Польщею автомобіль з нелегалами з Індії та Непалу.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Легковик з номерами литовської реєстрації правоохоронці зупинили на контрольному посту неподалік від міста Добромиль. За кермом транспортного засобу був громадянин України. Він перевозив трьох пасажирів – двох громадян Індії та одного громадянина Непалу.

Як з’ясувалося, всі троє іноземців прибули в Україну легально у 2020-2021 роках. А біля українсько-польського кордону вони разом опинилися, бо мали намір нелегально потрапити з України на територію Євросоюзу та продовжити свою подорож у Францію.

Через пильність українських прикордонників індійці та непалець потрапили не у Париж, а у спецприміщення для тимчасового тримання незаконних мігрантів.

За спробу незаконного перетинання кордону на них оформили документи адміністративного провадження. Також правоохоронці встановлюють осіб, які можуть бути причетними до організації незаконної мандрівки іноземців через Україну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: