У Львові створять медичну гарячу лінію

IMG_6196

Депутати Львівської міської ради погодили міську інформативно-комунікаційну програму «Медичний контакт-центр» на 2021-2022 роки.

Програма передбачає прийом звернень, скарг чи пропозицій 24/7, які надходять на «Гарячу лінію» міста з медичних питань та їх реєстрація у програмі електронного документообігу Львівської міської ради, а відтак, опрацювання цих звернень та надання відповідей. Також завданням програми буде інформувати мешканців про норми законодавства України, надання консультаційних послуг і роз'яснень з пріоритетних питань державної політики у сфері охорони здоров'я, графік робіт сімейних лікарів та вузькопрофільних медичних спеціалістів комунальних медичних закладів, можливість запису на прийом до лікаря через медичну інформаційну систему, а також щодо ситуації із захворюваністю на коронавірусну інфекцію.

«Головне завдання – це покращення якості надання медичних послуг в режимі 24/7. Ми передбачаємо, що ця Гаряча лінія буде працювати на всі три територіальні медичні об’єднання, а також на всі медичні послуги, які будуть надаватися на території нашого міста. І якщо говорити про обсяги, то це може бути так, що ми сконсолідуємо більшість дзвінків», - пояснив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Водночас, серед завдань програми є надання підтримки, інформації пацієнтам під час організації та отримання медичної допомоги; співпраця з сімейними лікарями та активний продзвін пацієнтів з метою запрошення на профілактичні огляди, вакцинації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: