Універсальні коляски: пропоновані моделі і їхні відмінності

dyvys.infopanama

Коляска – це перший дитячий транспорт, який повинен бути зручним, практичним, безпечним.

Сьогодні виробники регулярно оновлюють свій асортимент і пропонують нові поліпшені моделі.

Залежно від комплектації у набір входять 2 або 3 основних модулі – люлька для новонародженого, прогулянковий блок для малюка, який вміє сидіти (приблизний вік 6 місяців), автокрісло групи 0+. Кожен з цих елементів можна поставити на каркас. Люльку використовують як переноску або як спальне місце у похідних умовах. Також можна зустріти маркування 1в1. Це означає, що в комплект входить тільки один блок – люлька для новонародженого. Універсальні дитячі коляски можна купити в інтернет-магазині Панама, перейшовши за посиланням https://panama.ua/categorys/76329/. Пропоновані вироби відрізняються такими перевагами:

  • оббивка виконана з гіпоалергенних матеріалів, які легко піддаються очищенню;
  • світловідбивні елементи гарантують безпечні прогулянки у вечірній час;
  • додатковий захист від мимовільного складання рами;
  • плавне регулювання спинки з можливістю встановлення декількох положень;
  • використання водонепроникних матеріалів (краплі води не вбираються, а скочуються).

Важливі параметри

При підборі звертаємо увагу на такі характеристики:

  • Розмір. Це показник визначається за шириною коліс. Особливе значення мають габарити такого виробу для батьків, що мешкають у багатоквартирному будинку. Перед покупкою виміряйте ширину дверного отвору й входу у ліфт, а також коридору у під'їзді.
  • Комфорт дитини. Малюкові буде зручно подорожувати в універсальній колясці з плавним ходом. Спальне місце повинне мати досить жорстке дно, високі бортики, необхідний рівень вентиляції.
  • Гальмо. Присутнє у всіх моделях, але може бути конструктивно різним. Варіант у формі трубки блокує відразу два колеса, а педаль – кожне колесо окремо. Деякі виробники встановлюють верхнє ручне гальмо. Який саме варіант вибрати, залежить тільки від ваших індивідуальних уподобань.
  • Колеса. Гумові надувні колеса успішно долають будь-які нерівності на дорозі. Верхня частина – це покришка (шина), а всередині знаходиться камера з вмонтованим ніпелем, в яку закачується повітря. Такі колеса доведеться постійно підкачувати, а також висока ймовірність проколу. Не надувні моделі вважаються більш сучасними. У цю групу входять гелеві варіанти, а також пропозиції зі спіненої гуми та суцільногумові. Гелеві візуально схожі з надувними. Але вони не мають повітряної камери, а всередину закачується гель, який підвищує зносостійкість. У суцільногумових також відсутня камера всередині, вони стійкі до проколів, але мають більшу вагу у порівнянні з іншими варіантами. Спінена гума (ЕВА) часто використовується, як матеріал для виготовлення підошви ортопедичного взуття. Має мікропористу структуру, забезпечує високу амортизацію, пружність, еластичність. Для прогулянок по дорогах з асфальтовим покриттям підійдуть надувні колеса, але якщо плануються подорожі й відпочинок за містом не надувні вироби краще.

Дитячі універсальні коляски зручні у використанні, відрізняються компактністю й практичністю. У складеному стані вони легко поміщаються у багажнику автомобіля.

* Реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: