На Малоголосківській у Львові запрацює новий комунальний дитячий садок

Садок на Малоголосківській1

На вулиці Малоголосківській запрацює новий комунальний дитячий садок – це перший у Львові дитячий садок, збудований завдяки інвестиційній угоді між містом та забудовником.

Про це повідомляють у компанії «Нова Оселя», яка збудувала цей об’єкт у межах «Пагорбів Малоголосківських».

Будівля садочку збудована повністю, тривають фінальні внутрішні роботи.

Як зазначає співзасновник бренду «Нова Оселя» Назарій Бербека, садок збудований, згідно з сучасними європейськими стандартами архітектури: «Це двоповерхова будівля площею 3300 кв.м, розрахована на постійне перебування 300 дітей. Ми свої зобов’язання виконали, збудували садок і вже передали приміщення місту. Набір дітей вже триває».

Міський голова Львова Андрій Садовий коментує: «З першого листопада на Малоголосківській відкриється дитячий садок. Працюватимуть 18 груп: 4 групи для діток 2-3 роки; 14 груп для діток 3-7 років. Також у садку буде інклюзивна група для дітей з особливими освітніми потребами».

Садок на Малоголосківській – це перший у Львові дитячий садок, збудований завдяки інвестиційній угоді між містом та забудовником, тобто збудований девелоперською компанією та переданий у комунальну власність громади Львова.

Окрім того, у садочку є просторий внутрішній амфітеатр з глядацькою зоною, будуть встановлені два ліфти від європейського виробника KONE, також збудована індивідуальна газова котельня.

«Завдяки розумному плануванню вдалось розмістити в будівлі все необхідне: спортзал, групи, спальні, санвузли, приміщення для гуртків, їдальню тощо. На прибудинковій території вже встановлені ігрові й спортивні майданчики з безпечним підлоговим покриттям, а вздовж прогулянкових алей встановлене вуличне освітлення», – додає співзасновник бренду «Нова Оселя» Тарас Дідик.

* Новини компаній

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: