Одним ворогом менше: нардепка цинічно прокоментувала смерть колеги Полякова

вр

Народна депутатка «Слуги народу» Галина Третьякова прокоментувала смерть колеги Антона Полякова в партійному чаті словами : одним ворогом менше.

Про це голова групи «Партія «За майбутнє» Ігор Палиця сказав під час виступу з трибуни парламенту, пише LB.ua.

«Тільки що у вашому партійному чаті керівниця комітету, який має піклуватися людьми, пані Третьякова, цинічно висловилась  про смерть Антона Полякова. Я хотів би попросити вас, шановна фракція СН, зробити висновки», – закликав він.

Під час виступу нардепка не вибачилася за свої слова, а навпаки дорікнула порушенням свободи слова.

«Життя кожної людини є вищою соціальною цінністю, свобода слова означає відповідальність за те, що говорить кожен з нас», – прокоментував перший віцеспікер парламенту Руслан Стефанчук та додав, що Третьякову можуть відсторонити від роботи в комітеті. Більшість фракцій його підтримали.

«Голови усіх фракцій та груп парламенту, крім «Слуги народу», підтримали нашу заяву щодо відкликання народного депутата України Третьякової Галини Миколаївни з посади голови комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.Вважаємо також, що пані Третьякова недостойна бути народним депутатом після таких цинічних та бездушних слів про смерть Антона Полякова, свого колеги. Така зухвала поведінка не може бути проігнорована! Очікуємо рішення Голови Верховної Ради України та комітету з питань Регламенту, депутатської етики та організаційної роботи Верховної Ради України. Будемо жорстко настоювати на усуненні пані Третьякової із займаної посади на наступному пленарному тижні», -написав у Фейсбуці співголова депутатської групи «Партія «За майбутнє» Тарас Батенко.

Нагадаємо, звістка про смерть Антона Полякова з'явилася вранці 8 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: