Система відеоаналітики «Безпечна Львівщина» допомогла у розкритті 26 тяжких злочинів

244703429_577972736657294_8060873240435492541_n

Інтегрована загальнообласна система відеоспостереження та відеоаналітики «Безпечна Львівщина» станом на сьогодні налічує 168 камер.

Інтегрована загальнообласна система відеоспостереження та відеоаналітики «Безпечна Львівщина» станом на сьогодні налічує 168 камер, з них оглядових – 92, аналітичних – 76. Камери встановили в межах Комплексної програми «Безпечна Львівщина», інформує ЛОР.

Про це вчора, 7 жовтня, під час засідання постійної комісії з питань правоохоронної, антикорупційної діяльності та військових формувань повідомив представник Головного управління Національної поліції у Львівській області.

За інформацією Національної поліції, ефективне використання кримінальними аналітиками відеоконтенту, отриманого з системи відеоаналітики «Безпечна Львівщина» з початку року, сприяло розкриттю щонайменше 26 тяжких та особливо тяжких злочинів, зокрема 9 вбивств, 1 тяжкого тілесного ушкодження, 8 крадіжок з проникненням в житло громадян, 2 розбійних нападів, 4 незаконних заволодінь транспортними засобами.

«Завдяки встановленню камер відеоспостереження маємо позитивну тенденцію розкриття злочинів і зменшення кількості кримінальних правопорушень. Що може бути важливішим за життя і здоров’я людей?! Переконаний, що запровадження системи відеоспостереження та відеоаналітики «Безпечна Львівщина» – необхідний і правильний крок. Тому і надалі працюватимемо в цьому напрямку», - наголосив голова комісії Назарій Сумало.

Запровадження системи відеоспостереження та відеоаналітики Львівська обласна рада передбачила 27 квітня, підтримавши внесення змін в обласну Комплексну програму «Безпечна Львівщина» на 2021-2025 роки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: