У Львові нові карантинні обмеження

карантин

Щойно завершилось засідання міської комісії ТЕБ і НС. За останню добу вірус виявляли у 222 львів’ян. І станом на ранок госпіталізовано вже 481 осіб, тому обмеження у Львові посиляться.

Щойно завершилось засідання міської комісії ТЕБ і НС. За останню добу вірус виявляли у 222 львів’ян. І станом на ранок госпіталізовано вже 481 особу, тому обмеження у Львові посиляться.

Про це повідомляє Маркіян Лопачак, секретар Львівської міської ради.

Медичні заклади

«Розгортаємо додаткові ліжко-місця. Досі хворих на коронавірус приймала тільки Львівська лікарня швидкої медичної допомоги. Відтепер залучаємо також 8-му та 5-ту міські лікарні. Крім того, просимо МОЗ залучити також пологовий на Мечнікова і дитячу лікарню на Орлика (адже зараз вірус вражає дітей частіше)», – йдеться в повідомлення.

Планові госпіталізації буде тимчасово призупинено. Ургентних хворих прийматимуть, але загалом лікарні переформатуються під боротьбу із ковідом.

Буде перевірятися готовність кисневих станцій, також готується резерв медиків, щоб за потреби у медичні бригади можна було включати тих, які працюють у лікарнях, але на інших спеціалізаціях.

Вакцинація працівників критичної інфраструктури

Буде скеровано додаткові бригади для вакцинації працівників теплоенерго, управляючих компаній, великих підприємств та водіїв громадського транспорту.

Нові обмеження

Щоби зменшити кількість контактів між людьми:

  • з 18 до 31 жовтня учні 5-11 класів, студенти та позашкілля ідуть на дистанційне навчання, початкова школа та садочки – продовжують очне навчання;
  • дитячі розважальні заклади – тимчасово призупиняють роботу;
  • торгові центри та заклади громадського харчування – поки що продовжують роботу із посиленими карантинними заходами.

Не виключається варіант, що найближчим часом обмеження можуть посилитися ще.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: