Смерть нардепа Полякова: з'явилися нові деталі

2670314

Народна депутатка з фракції "Слуга народу" Галина Янченко заявила, що має дані про результати токсикологічного дослідження крові Антона Полякова – його смерть настала через одночасну дію на організм алкоголю та метадону.

Про це повідомляє УП з посиланням на нардепку Янченко у facebook.

"Смерть Антона Полкова наступила в результаті реакції алкоголю та метадону. За моєю інформацією, це показала токсикологія", - сказала Янченко.

Водночас у прокуратурі на питання Української правди, чи відповідає дійсності повідомлення Галини Янченко про смерть нардепа від змішування алкоголю з метадоном, відповіли, що "не отримували результатів токсикологічної експертизи", і тому наразі не можуть ні підтвердити, ні спростувати цю інформацію.

Розтин показав, що депутат помер від гострої коронарної недостатності і гострої ішемічної хвороби серця.

Як стверджують медики наркотичної клініки, сумісність алкоголю та метадону небезпечна через можливе передозування. Навіть якщо прийняти ліки в запропонованій лікарем кількості і випити, можливі такі побічні реакції:

  • втрата свідомості (аж до коми);
  • звуження зіниць;
  • повільне поверхневе дихання;
  • уповільнення серцебиття.

У важких випадках (особливо при наявності супутніх хронічних захворювань ендокринної, нервової, травної системи) існує ймовірність летального результату.

Як повідомляв УНІАН, народний депутат від групи "Партія "За майбутнє" Антон Поляков помер у Києві у ніч проти 8 жовтня. За даними правоохоронців, депутата в непритомному стані виявив наряд патрульних в автомобілі таксі, який зупинили через порушення правил дорожнього руху. "Швидка" не змогла його реанімувати. Водій стверджував, що взяв пасажира за кілька хвилин до того біля зупинки громадського транспорту в Дніпровському районі, після цього його почало нудити в авто.

Всі цінні речі, документи та грошові кошти залишились при депутатові.

За фактом смерті розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України з приміткою "Природна смерть". За результатами розтину, смерть настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця.

У поліції розглядають кілька версій смерті - хронічне захворювання, яке могло призвести до смерті, а також отруєння невідомою речовиною - самостійно або невідомою особою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: