14 жовтня закриють перехрестя вул. Бандери – Городоцька: як курсуватиме транспорт

перекриття руху

У зв’язку з реконструкцією вул. Бандери, з 14 жовтня на місяць для руху транспорту буде перекрито перехрестя з вул. Городоцькою на ділянці від вул. Тобілевича до пл. Кропивницького.

На час робіт транспорт оминатиме закриту ділянку в напрямку до центру міста по вул. Тобілевича – вул. Федьковича, а в напрямку до Залізничного вокзалу – по вул. Короткій.

Про це повідомляє ЛМР.

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», на цьому перехресті проводитимуть роботи з облаштування трамвайної інфраструктури: влаштування стрілочних переводів, зміна радіусів поворотів трамваїв, відновлення контактної мережі трамвайної лінії.

Як розповів в.о. начальника управління транспорту ЛМР Олег Партика, на час ремонтних робіт громадський транспорт відповідно курсуватиме за зміненими маршрутами.

Трамваї №1, №4, №6 курсуватимуть лише до церкви Анни та у зворотному напрямку.

Для зручності мешканців та гостей міста на час ремонтних робіт з Залізничного вокзалу (пл. Двірцева) до церкви Анни (вул. Захисників України) та у зворотному напрямі курсуватиме експрес-маршрут.

Автобусні маршрути №6А, 7, 15, 20, 25, 29, 31, 34, 41, 43, 51, 52 та експрес-маршрут «Аеропорт – церква св. Анни» у напрямі до центральної частини міста курсуватимуть по вул. Городоцька – вул. Тобілевича – вул. Федьковича - вул. Шептицького – пл. Кропивницького – вул. Городоцька – і далі за маршрутом. У напрямі до Залізничного вокзалу автобусні маршрути тимчасово здійснюватимуть об’їзд вул. Городоцької по вул. Короткій – і далі за маршрутом.

Як зазначив Олег Партика, за потреби, вказані маршрути будуть посилені додатковими транспортними одиницями.

Мешканців та гостей міста просять вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням необхідних робіт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: