Медичним гелікоптером з Турки до Львова доставили пацієнта із запаленням підшлункової залози

245477724_2971145016473626_4708027748963625687_n

До Львова 11 жовтня терміново евакуювали 39-річного мешканця Турки у критичному стані. У чоловіка діагностували гострий панкреонекроз.

Як передають у пресслужбі Нацполіції України, гелікоптер приземлився на Марсовому полі, звідки вже був запланований політ до Буська.

«Сьогодні маємо ще три врятовані життя завдяки блискучій роботі аеромедичної евакуації. Зранку 39-річному чоловіку із Турки Львівської області прийшла на допомогу команда фахівців аеромедичної евакуації обласного центру екстреної меддопомоги та медицини катастроф. Чоловіка із гострим панкреонекрозом терміново перевезли повітрям у Львівську обласну клінічну лікарню для подальшого обстеження та лікування», - йдеться в повідомленні.

Приземлившись на Марсовому полі у Львові, медичний гелікоптер уже мав запланований політ у Буськ. Там допомоги потребував 50-річний пацієнт, який звернувся до медиків з ангінозним болем. Під час обстеження у нього діагностували гострий інфаркт міокарда. Чоловіка доставили в профільну лікарню міста Львова.

Також близько першої години дня поліцейські Управління авіації та поліції на воді прибули у Баришівку, що на Київщині, аби транспортувати 54-річну пацієнтку до Києва. У жінки діагностували інсульт, тож потрібно було терміново доставити її до столичного медзакладу. Вже за пів години жінку передали медикам для подальшого лікування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: