У «червону» зону відправили першу українську область 

карантин788

З п'ятниці, 15 жовтня, Херсонська область переходить у «червону» зону епідемічної небезпеки через темпи поширення COVID-19.

Про це за результатами позачергвого засідання державної комісії ТЕБ і НС повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов у Telegram.

«З 00 години 00 хвилин 15 жовтня 2021 року «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Херсонської області, та застосувати на території Херсонської області обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для «червоного» рівня епідемічної небезпеки», - йдеться в повідомленні.

У разі введення «червоного» рівня епіднебезпеки, як пояснюють у Міністерстві охорони здоров'я, заклади освіти працюватимуть лише якщо 100% працівників мають «зелений» COVID-сертифікат.

Обмеження не будуть застосовуватися за умови наявності в усіх відвідувачів, працівників та організаторів COVID-сертифікатів. Те ж стосується відвідувачів та працівників кінотеатрів, театрів, музеїв, ТРЦ, закладів громадського харчування, ринків, спортзалів та басейнів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: