Музеї, театри та спортзали зможуть працювати лише за певних карантинних вимог

кінотеатр
Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Із понеділка, 18 жовтня, музеї, театри та спортивні зали зможуть функціонувати лише за умови, що усі працівники і відвідувачі мають вакцинацію від ковіду, або ж мають негативний ПЛР-тест упродовж останніх 72 годин.

Також ці заклади можуть бути заповненими лише наполовину. Натомість бібліотеки, народні доми та гуртки переходять на дистанційний режим роботи, вирішили на міській комісії ТЕБ і НС.

Зі слів першого заступник міського голови Андрія Москаленка, якщо говорити про заклади культури, то бібліотеки, народні доми, гуртки, палац Хоткевича – вони переходять на дистанційним режим.

Щодо роботи музеїв, театрів, філармонії – вони зможуть працювати лише за умови, якщо всі працівники і відвідувачі вакциновані або мають негативний ПЛР-тест, дійсний протягом останніх 72 годин. Плюс – є додаткові вимоги – це не більше, ніж 50% заповненості цих закладів, або якщо музеї – то не більше 1 людини на 10 кв.м.

«Щодо роботи спортивних залів, то теж є чітка вимога, що вони зможуть продовжувати функціонувати за однієї умови – якщо вакциновано 100% працівників і відвідувачів. Тобто це або сертифікат про вакцинацію, або негативний ПЛР-тест протягом останніх 72 годин, і так само додаткові вимоги – 1 людина на 10 кв.м. І обов’язково має бути масковий режим», - пояснив він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: