Російський канал видав пораненого бойовика за мирного жителя

Obrazets-oblozhky-2-2
Олександр Слєпцов на службі "ДНР" та на російському каналі. Фото: Мілітарний.

На Донбасі російські пропагандисти зняли сюжет про пораненого бойовика Олександра Слєпцова, якого видавали за жертву українського снайпера, як мирного мешканця.

Про це повідомляє Мілітарний.

Співробітники державного федерального інформаційного телеканалу «Россия-24» провели зйомку пропагандистського сюжету на окупованій території України.

У сюжеті для дискредитації українських військових пропагандисти видавали пораненого бойовика за мирного мешканця, який не причетний до незаконних збройних формувань.

В окупованому селі Олександрівськ пропагандисти розповідають про українських снайперів, які стріляють в мирних жителів, для прикладу вони знімають кульове поранення Олександра Слєпцова.

Він отримав поранення черевної порожнини та доставлений в хірургічне відділення міської лікарні у лютому 2021 року.

«В результаті обстрілу селища Олександрівка осколкове поранення черевної порожнини отримав мирний житель 1999 року народження», – розповідали тоді ЗМІ РФ.

Тоді російська пропаганда повідомляла, що він отримав поранення не в результаті роботи снайпера, а в результаті обстрілу його будинку з важкого озброєння.

В даних російських сюжетах замовчується те, що до поранення Олександра Слєпцов був помічений на службі у бойовиків.

Примітно те, що на своїй сторінці у соціальній мережі «Однокласники» Олександр Слєпцов видалив фотографії та будь-які згадування про службу в лавах незаконних збройних формувань.

Слєпцова було внесено в базу сайту «Миротворець», де зібрано його фотографії на службі окупаційних сил Росії до видалення, на яких найманець позує у військовій формі зі зброєю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: