Ліцеїсти Львівського державного ліцею імені Героїв Крут склали урочисту клятву

ліц
Фото: ЛМР

Сьогодні, у день Покрови Пресвятої Богородиці, ліцеїсти Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут традиційно склали урочисту клятву.

Захід відбувся на території ліцею (вул. Пасічна, 68) за участю представників обласної і міської влади, духовенства та батьків курсантів. Від громади міста привітала ліцеїстів Наталя Алєксєєва, керуюча справами виконкому Львівської міської ради.

«Вперше маю честь долучитися до такого важливого для вас дня. Передаю вам вітання від громади міста Львова.

Я уважно слухала слова вашої присяги. Напевно присяга публічна – це найдревніша традиція у житті людства. Публічно присягали князі, коли вступали на престол, військові лицарі присягали на вірність. Хоча сьогодні у матеріалістичному світі ми мало віримо словам і хочемо матеріальних доказів – документів з підписами. Та хочу запевнити вас, що слова і надалі мають вагу, і є не менш матеріальними, ніж будь-які документи. Слово, публічно виголошене, ти не порвеш, не заховаєш і не забудеш. Щиро вірю, що ви глибоко усвідомили слова своєї присяги, і не залежно від того, який шлях оберете, будете дотримуватися слів присяги і будете вірні їм. Адже найбільшою честю у всі часи було, коли тебе називали людиною слова. Це збереглось через тисячоліття. Тому, бажаю вам бути людьми слова. Такі люди стають лідерами, авторитетами, вони запалюють серця.

Вірю у ваші майбутні перемоги, бажаю вам успіхів, натхнення, підтримки ваших наставників, викладачів, любові від батьків і друзів. Слава Україні!», - привітала ліцеїстів Наталя Алєксєєва, керуюча справами виконкому ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: