Ремонт перехрестя вул. С.Бандери – вул. Городоцька: у експрес-маршруті та трамваях №№ 1,4 і 6 діє пересадковий квиток

img6752-8ecaa13f
Фото: ЛМР

У зв’язку з реконструкцією вул. Бандери на місяць для руху транспорту закрили перехрестя з вул. Городоцькою на ділянці від вул. Тобілевича до пл. Кропивницького.

На час робіт транспорт оминає закриту ділянку в напрямку до центру міста по вул. Тобілевича – вул. Федьковича, а в напрямку до Залізничного вокзалу – по вул. Короткій, повідомили у ЛМР.

до завершення ремонтних робіт трамваї №1, №4, №6 курсують до церкви св.Анни та у зворотних напрямах.

Для зручності мешканців та гостей міста на час ремонтних робіт з Залізничного вокзалу (пл. Двірцева) до церкви Анни (вул. Захисників України) та у зворотному напрямі курсує експрес-маршрут. Автобуси курсують з 6:30 год. до 23:00 год. з інтервалом 30 хв.

У цьому експрес-маршруті та трамваях №1, №4 та №6 діє пересадковий квиток.

«Автобусний квиток, придбаний у водія автобуса, має спеціальну позначку та дійсний, за умови компастування, у трамвайних маршрутах №№1, 4 та 6. Відповідно, з трамвайним квитком можна пересісти у шатл-бас, не оплачуючи додатково. При посадці у автобус водії вилучатимуть такі трамвайні квитки. Пасажирам, які мають картки на проїзд в електротранспорті, достатньо пред’явити їх водію автобуса», - розповів начальник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

Автобусні маршрути № 6А, 7, 15, 20, 25, 29, 31, 34, 41, 43, 51, 52 та експрес-маршрут «Аеропорт – церква св. Анни» у напрямі до центральної частини міста курсують по вул. Городоцька – вул. Тобілевича – вул. Федьковича - вул. Шептицького – пл. Кропивницького – вул. Городоцька – і далі за маршрутом. У напрямі до Залізничного вокзалу автобусні маршрути тимчасово здійснюють об’їзд вул. Городоцької по вул. Короткій – і далі за маршрутом.

Як уточнили в ЛКП АТП-1, 14-17 жовтня вказані маршрути працюватимуть за схемою робочого дня. Надалі, за потреби, ці маршрути будуть посилені додатковими транспортними одиницями.

Мешканців та гостей міста просять вибачити за тимчасові незручності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: