У Львові поліцейські затримали зловмисників які викрали дівчину заради викупу

WhatsApp Image 2021-10-15 at 10.45.18

Дівчина, за звільнення якої викрадачі вимагали два мільйон євро, ціла та неушкоджена.

Повідомлення про викрадення людини надійшло у поліцію вчора, 14 жовтня, близько 20.30, інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

За словами заявника, жителя Червонограда, зловмисники викрали його 19-річну доньку у Львові, утримують її у невідомому місці та вимагають за звільнення дівчини два мільйони євро.

Викрадачі також погрожували батькові, що він більше ніколи не побачить свою доньку, якщо не передасть їм вказану суму.

До розкриття злочину були задіяні співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини на чолі з начальником Головного управління Національної поліції у Львівській області генералом поліції третього рангу Олександром Шляховським.

«Оперативники карного розшуку спільно з слідчими відділу розслідування особливо тяжких злочинів (детективами) встановили місце, де зловмисники утримували свою жертву - у квартирі одного з будинків на вулиці Городоцькій у Львові. Після цього поліцейські звільнили дівчину та затримали викрадачів»,- повідомив Олександр Шляховський.

Зловмисники, троє мешканців Червонограда, затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдвзі суд обере їм запобіжні заходи.

Звільнена дівчина жива та неушкоджена - з нею працює психолог.

За фактом слідчі поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України та ч.2 ст.189 (Вимагання) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей - позбавлення волі на строк до десяти років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: