У прокуратурі повідомили подробиці викрадення 19-річної львів’янки

прок
Фото: Львівська прокуратура

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури затримано та повідомлено про підозру 4 учасникам злочинної групи, двоє із яких є неповнолітніми, за фактами незаконного позбавлення волі, за попередньою змовою групою собі та вимагання (ч.2 ст.146, ч.2 ст.189 КК України).

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, підозрювані розробили план, спрямований на незаконне позбавлення волі 19-річної львів’янки з метою отримання грошових коштів. Під виглядом клієнтів підлітки домовились з потерпілою про проведення фотосесії на одній із квартир Львова.

Після того, як дівчина прийшла на зйомку, злочинці незаконно позбавили її волі та почали вимагати у її батьків 2 млн Євро за звільнення доньки. У випадку відмови, погрожували розправою над останньою. Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят и в помещении)Завдяки злагодженим діям правоохоронців фігурантів було оперативно виявлено та затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Слідство триває, вирішується питання про обрання затриманим запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Заходи з викриття проводилися прокурорами спільно з Головним управлінням Нацполіції у Львівській області та Управлінням Служби безпеки України у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: