На Львівщину із Техасу прибув представник команди «Firefighter Aid Ukraine»

дснснше
Фото: ДСНС

З 15 по 17 жовтня на Львівщині з робочим візитом перебуває представник команди «Firefighter Aid Ukraine», керівник навчальних курсів «Професійне навчанняз питань безпеки та пожежної освіти» із Техасу, США, Дерек Елкінс.

Колишній пожежник, активний волонтер та благодійник приїхав до України, аби розвивати партнерські відносини між пожежними підрозділами міст-побратимів з різних країн, та з метою розвитку двосторонніх програм підготовки пожежників з України та США, повідомили у ДСНС.

Львівські рятувальники розповіли колезі про особливості роботи оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Львівській області, та познайомили з історією розвитку пожежної справи у регіоні під час екскурсії музеєм.

Одним з основних питань перебування на Львівщині є вивчення системи підготовки до бойової роботи курсантів та рятувальників. Саме тому Дерек Елкінс відвідав Львівський державний університет безпеки життєдіяльності, де оглянув навчально-практичні лабораторії, навчально-тренувальний полігон Університету, та навчальний пункт Головного управління. Рятувальники розповіли про особливості навчання та практичну частину підготовки, яка включає домедичну та психологічну складові.

Колезі із США провели ознайомчі візити пожежно-рятувальними підрозділами області, де рятувальники розповіли про основні робочі моменти, проблемні питання, та обговорили перспективні сфери співпраці з іноземними колегами-пожежниками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: