З'явиться ще одна вакцина від коронавірусу

valneva
Фото з відкритих джерел.

Французька біотехнологічна компанія Valneva повідомила про позитивні результати третьої фази випробувань вакцини проти COVID-19.

Про це повідомляє Укрінформ.

Компанія заявила, що під час дослідження її вакцина показала більш високі рівні нейтралізуючих антитіл у порівнянні з вакциною від AstraZeneca.

У Valneva також додали, що її вакцина - VLA2001 - викликала широкі Т-клітинні відповіді частини імунної системи, яка, як вважається, бере участь у довгостроковому імунітеті.

У ході третього етапу випробувань взяли участь 4012 осіб від 18 років і старше з 26 дослідницьких центрів у Великій Британії.

«Ми прагнемо якнайшвидше видати ліцензію на нашу диференційовану вакцину-кандидата і як і раніше вважаємо, що зможемо внести важливий внесок у глобальну боротьбу з пандемією COVID-19», - заявив генеральний директор Valneva Томас Лінгельбах.

Компанія заявила, що тепер готується випробувати вакцину на дітях 5-12 років. Крім цього, у компанії хочуть провести дослідження для оцінки ефективності VLA2001 для тих, хто потребує ревакцинації, пише Reuters.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: