Коли увімкнуть опалення: жителям яких областей Західної України доведеться мерзнути найдовше

опалення

В Україні частково стартував опалювальний сезон. Раніше він починався 15 жовтня. Однак, тепер опалення вмикають в залежності від погодних умов.

Як пише «24 канал» у Західних областях України така ситуація з опаленням:

Опалення в Івано-Франківську:

В Івано-Франківську відсутнє постачання газу до бюджетних установ. Мер міста Руслан Марцінків заявив, що заклади охорони здоров'я, школи, садочки, соціальні установи не мають опалення. Це сталося попри те, що підписали меморандум на державному рівні та закріпили ціну на газ для бюджетних установ.

Опалення в Луцьку:

Опалювальний сезон у Луцьку розпочався 11 жовтня. Першими опалення отримали лікарні, садочки, школи та інші навчальні заклади.

Керівник ДКП «Луцьктепло» Іван Скорупський заявив про те, що рішення про увімкнення опалення приймають ОСББ та ЖЕКи.

Опалення у Львові:

З 11 жовтня тепло подається до лікарень, поліклінік, шкіл, садочків та житлових будинків.

«Знаю, що не всі люди вже хочуть тепло, адже за це все потрібно платити. Деякі ОСББ просять відстрочити їм цей процес. Але похолодання йде, тому люди мають бути в теплі, щоб менше хворіти», - заявив мер міста Андрій Садовий.

Опалення в Тернополі:

Опалювальний сезон у Тернополі стартував 10 жовтня. Першими тепло отримали школи, дитячі садки та лікарні. 12 жовтня опалення було увімкнено в житлових будинках.

Опалення в Хмельницькому:

У Хмельницькому опалювальний сезон стартував 6 жовтня. Опалення увімкнули у лікувально-профілактичних закладах та дошкільних закладах, незалежно від форм власності.

Заступник Хмельницького міського голови Василь Новачок заявив, що опалення бюджетних установ відтягується через збільшення вартості.

Опалення в Чернівцях:

У Чернівцях опалювальний сезон розпочався 11 жовтня. Опалення увімкнули в школах, лікарнях і садочках. 18 жовтня - в житлових будинках.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: