У Яворові затримали чотирьох наркозбувачів з Волині (фото)

PHOTO-2021-10-19-10-30-04(5)

За цінами «чорного ринку» вартість вилучених наркотичних засобів становить близько 300 тисяч гривень.

Уночі 19 жовтня у Яворові затримали групу наркоторговців із Волині.

Як повідомляють у поліції, близько першої години ночі на вулиці Івана Хрестителя у Яворові правоохоронці зупинили автомобіль «Мерседес», водій якого порушив вимоги Правил дорожнього руху. У салоні окрім 39-річного водія також перебували троє пасажирів віком 27, 30 і 35 років. Усі – мешканці Волинської області.

Під час складання адміністративних матеріалів за порушення дорожніх правил правоохоронці помітили в салоні автомобіля сумку, у якій були зіп-пакети з речовиною жовтого кольору, схожою на наркотичну. Також правоохоронці виявили в автомобілі речовини, схожі на наркотичні засоби «амфетамін», «метадон» та «солі» - частина з них не розфасовані, а також близько 400 «закладок» у зіп-пакетах.

«Встановлено, що зловмисники розповсюджували наркотичні засоби шляхом «закладок» з використанням Інтернету на території Львівської та Волинської областей. За цінами «чорного ринку» вартість вилучених наркотичних засобів становить близько 300 тисяч гривень», - йдеться в повідомленні.

Учасники групи затримані, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: